Staying alive in Ironman Thun

Ironman Thun in Zwitserland. Een van de mooiste landschappen in Europa om je aan de lange afstand te wagen. Er stonden twee MTVers aan de start. Kevin Pots moest bevangen door de hitte helaas opgeven. Seppe Lanckriet finishte wel. Dit is zijn verslag.

Read More

Mr Nice Guy

MTV is een nieuwe Ironman rijker. Ben De Maet werkte met succes z’n allereerste volledige afstand af in Nice. Weten hoe zijn voorbereiding en wedstrijd verliepen? Dit is zijn verslag.

Read More

Hellegangers in Kasterlee

1 mei. Dan gaan de deuren naar de Hel open. De inschrijvingen voor de zwaarste winterduatlon zorgen voor een ware rush bij atleten. Wij blikken terug op de voorbije Hel van Kasterlee, toen 4 MTVers het vagevuur overleefden. Dit is het verslag van Paz.

Read More

De allereerste MTV-podcast!

Jaja. Ook onze club gaat mee met zijn tijd. We nodigden onze twee Hawaïboys Bavo en Ward uit voor een podcast over hun deelname aan de Ironman Hawaï. Bestuurslid Joyce mocht hosten. Beluister de podcast hieronder.

Read More

Ironman Bolton met een Hawaiiaans randje

Vijf man sterk is begin juli naar de Ironman Bolton in Engeland getrokken. Twee debutanten op de lange afstand en drie ancients. Voor een van de anciens zou het zijn laatste Ironman in zijn triatloncarrière zijn. Dat draait even anders uit. Eén woord: Kona. Een verslag van Maarten.

Read More

Veel hulp bij opbouw wedstrijdzone

Veel helpende handen verlichten het werk. Er was weer een heel team van vrijwilligers nodig om de wedstrijdzone van de Van den Braembussche Triathlon klaar te krijgen. Daarvan getuigt dit filmpje. Bedankt iedereen!