13de Van den Braembussche triatlon Eeklo: zondag 28/06/2020 - geannuleerd

Annulatie Van den Braembussche Triatlon Eeklo 2020

Door de aanhoudende coronamaatregelen kunnen we op dit moment niet anders beslissen dan deĀ  Van den Braembussche Triatlon in Eeklo op zondag 28 juni 2020 te annuleren. Niet alleen trekt de federale overheid een streep door alle massa-evenementen voor deze zomer. Ook het stadsbestuur van Eeklo heeft daarbovenop beslist om geen enkel event op zijn grondgebied te laten plaatsvinden tot eind augustus.

We kiezen er om praktische redenen voor om geen nieuwe datum in 2020 te zoeken. We laden ons meteen op voor een nieuwe editie op zondag 27 juni 2021.

Wie al ingeschreven was voor onze wedstrijd krijgt de keuze om zijn deelname door te schuiven naar volgend jaar of zijn inschrijvingsgeld terugbetaald te krijgen. Elke ingeschreven triatleet krijgt daarvoor van ons een mail met alle praktische informatie.

Het is de eerste keer in ons bestaan dat we een wedstrijd moeten annuleren. We betreuren dit uitermate, maar realiseren ons dat de gezondheid boven alles staat. Hou je goed, blijf (gezond) sporten en hopelijk zien we je volgend jaar opnieuw op zondag 27 juni 2021 in Eeklo.
Blokkeer alvast ook al zaterdag 10 oktober 2020 in je agenda voor onze Bosduatlon in de Lembeekse Bossen.