Triathlon Eeklo

jachthaven

Afstanden 1000-40-10

NON-drafting

  • Klinkt 1 km zwemmen in een idyllische jachthaven, 40 km fietsen in de meetjeslandse polders en 10 km lopen tussen enthousiaste supporters, je als muziek in de oren?
  • Wil je graag je zwemtalenten vergelijken met streekgenoten, je kracht meten met de nooit aflatende wind en met je straffe loop een mooie prijs binnenrijven?
  • Vind je 1000m zwemmen al meer dan genoeg, Is non-drafting de enige eerlijke manier om te racen en kom je je tegenstanders en clubgenoten graag verschillende keren tegen op het loopparcours?
  • Maak je je minder zorgen als het eenvoudig rechtdoor zwemmen is, stelt een autovrij en vrijwel vlak fietsparcours je al wat gerust en passeer je graag je familie verschillende malen tijdens het lopen?
  • Heb je de start, alle wisselzones en finish graag overzichtelijk op één locatie, kan je een mooie naturaprijs voor elke deelnemer wel appreciëren en wil je je supporters graag meermaals high-fiven?

Dan is de bouwpunttriathlon iets voor jou!

Kortom de bouwpunttriathlon op 30 juni in Eeklo is een parel van een wedstrijd voor zowel de ervaren atleet als de sportieveling die eens een triathlon wil proberen.

triathlon Eeklo

Inschrijven

Inschrijven

Inschrijven kan vanaf 01/03, op de site van VTDL, voor gelicentieerden & inwoners van Eeklo, vanaf 01/04 voor iedereen.

Reglement

Reglement

Gelieve dit reglement door te nemen.

Contact

Contact

Neem contact op met de organisatie i.v.m. de wedstrijd.

Praktisch

Praktisch

Wedstrijdsecretariaat: Loods jachthaven Eeklo. Secretariaat open van 10.30. Wisselzone: naast wedstrijdsecretariaat Aankomst: nabij wedstrijdsecretariaat 3 Waves, start eerste wave: 13.30u

Prijzengeld

Prijzengeld 2019

Prijzengeld 2019

Verdeling prijzengeld 2019

Ontdek het parcours

Zwemmen

Zwemmen

Zwemmen in rechte lijn

Fietsen

Fietsen

2 ronden fietsen

Lopen

Lopen

3 ronden lopen

Onze sponsors

 

 

 

De Schepper - Voet https://ds-v.be
De Schepper – Voet