Zaterdag 10 oktober 2020

Geannuleerd

Beste sportliefhebber,

 

De impact van de coronacrisis op iedereen is groot, ook voor sporters, clubs en organisatoren. Terecht worden onder andere vanuit Sport Vlaanderen heel wat bijkomende maatregelingen verwacht om (sport)evenementen en wedstrijden coronaproef te laten plaatsvinden.

We hebben hard gezocht naar een manier om de Lembeekse Bosduatlon in deze onwennige tijd voor iedereen – deelnemers en medewerkers – veilig en ontspannen te kunnen organiseren. Het lukt ons, naar ons aanvoelen, niet of onvoldoende om aan alle verwachtingen van het protocol vanuit Sport Vlaanderen te voldoen. Mede door het openbaar karakter van de prachtige Lembeekse bossen, lijkt het ons onmogelijk om de wedstrijdlocatie voldoende coronaproof te kunnen maken.

We voelen ons niet voldoende gewapend om de Lembeekse Bosduatlon in deze omstandigheden te laten doorgaan.

 

Met spijt annuleren we dan ook de editie 2020. De eerste keer in 21 jaar wordt onze MTV-traditie doorbroken.

We willen via deze weg de gemeente Kaprijke bedanken voor de ondersteuning waar we steeds op kunnen rekenen. Ze hadden de Bosduatlon graag zien doorgaan. Ook een dankjewel aan onze sponsors.

We vinden het uitermate jammer maar we hopen iedereen gezond en wel te mogen verwelkomen op zaterdag 9 oktober 2021 voor de 22ste MTV Lembeekse Bosduatlon 2021 of eind juni voor onze Van den Braembussche Triatlon Eeklo.

 

Sportieve Groeten

Meetjeslandse Triathlon Vereniging